Χουάτονγκ Γιουανχάνγκ Νινγκ'αν Ερευνητικό Εξοπλισμό Οδικής Μεταφοράς Ηλιακό-Αιολικό Πρόγραμμα Συμπληρωματικής Ενέργειας!

October 29, 2020
τελευταία εταιρεία περί Χουάτονγκ Γιουανχάνγκ Νινγκ'αν Ερευνητικό Εξοπλισμό Οδικής Μεταφοράς Ηλιακό-Αιολικό Πρόγραμμα Συμπληρωματικής Ενέργειας!

Η Νινγκ'αν, που βρίσκεται στα νοτιοανατολικά της επαρχίας Χεϊλονγκτζιανγκ, ανήκει στην πόλη Μουνταντζιανγκ, επαρχία Χεϊλονγκτζιανγκ, και βρίσκεται στο κέντρο των Σουίφενχε και Χουντσούν, δύο ανοιχτών λιμένων σε κρατικό επίπεδο.Ο αυτοκινητόδρομος G11 και ο σιδηρόδρομος Mudanjiang περνούν από ολόκληρη την περιοχήΕίναι μια σημαντική περιοχή για τις επιχειρηματικές ανταλλαγές.διανομή υλικών και διαβίβαση πληροφοριών στη Βορειοανατολική Ασία οικονομικές και τεχνολογικές ανταλλαγές και συνεργασίαΜε τη συνεχή ανάπτυξη των σχετικών τεχνολογιών, το υβριδικό σύστημα παροχής ενέργειας αιολικής και ηλιακής ενέργειας των εξοπλισμού διατροπής έχει αρχίσει να χρησιμοποιείται συχνά στη βιομηχανία αυτοκινήτων.Πρόσφατα ολοκληρώθηκε με επιτυχία το έργο υβριδικής ενέργειας αιολικής και ηλιακής ενέργειας του Huatong Yuanhang Ning'an..

 

Το σύστημα συμπληρωματικής παροχής ενέργειας αιολικής και ηλιακής ενέργειας της Huatong Yuanhang για τον ερευνητικό εξοπλισμό μεταφορών μπορεί να παρέχει εγγύηση για μεταφορά δεδομένων σε πραγματικό χρόνο και σταθερή αποθήκευση δεδομένων.Η αγορά τοπικής ενέργειας δεν περιορίζεται από το περιβάλλον και τη γεωγραφική θέσηΧρησιμοποιεί την αρχή της αιολικής και ηλιακής συμπληρωματικής παροχής ενέργειας για συνεχή 24ωρη αδιάλειπτη παροχή ενέργειας.εξοικονόμηση ενέργειας και προστασία του περιβάλλοντος, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, εγκατάσταση για μία φορά, χωρίς κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.

 

Θέλετε να έχετε ένα ηλιακό σύστημα βίντεο παρακολούθησης που δεν χάνει ενέργεια; Θέλετε να δοκιμάσετε την παραγωγή ηλιακής ενέργειας με 30%-200% υψηλότερη απόδοση μετάδοσης από τους ομολόγους σας;Θέλετε να δοκιμάσετε την πενταετή εγγύηση ποιότητας της υπηρεσίας συστήματος- Τι περιμένετε; Για συμβουλευτική, κάντε κλικ στην ηλεκτρονική εξυπηρέτηση πελατών ή καλέστε την εθνική γραμμή 24ωρης εξυπηρέτησης 400-8988-993/13311552578.Οι λύσεις του αιολικού και του ηλιακού συστήματος συμπληρωματικής τροφοδοσίας ενέργειας της Huatong Yuanhang σας περιμένουν.!

 

τελευταία εταιρεία περί Χουάτονγκ Γιουανχάνγκ Νινγκ'αν Ερευνητικό Εξοπλισμό Οδικής Μεταφοράς Ηλιακό-Αιολικό Πρόγραμμα Συμπληρωματικής Ενέργειας!  0